Είσοδος

Αφιέρωμα/έκθεση στο Γαλλικό κόμικ

Εκτύπωση

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου σας προσκαλεί σε μία μοναδική παρουσίαση και έκθεση στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης  στα πλαίσια των μηνιαίων παρουσιάσεών της.

 Μικροί και μεγάλοι φίλοι μπορούν να παρακολουθήσουν την πορεία των κόμικς που αποτελούν επινόηση της σύγχρονης εποχής και ταυτόχρονα ένα από τα χαρακτηριστικά του πολιτισμού της, μέσα από 64 κάδρα και σκίτσα που μας διηγούνται την ιστορία και τις περιπέτειές τους. Επίσης, θα εκτεθούν παλιά, συλλεκτικά τεύχη.

Μία συνεργασία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίου Δημητρίου και της ΜΑΜΟΥΘcomix, που ειδικεύεται στις γαλλικές και βελγικές Bandes Dessinées και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες σχολές κόμικς.

  • Πρώτη ημέρα παρουσίασης την Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016, από τις 19:00 και μετά, στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης θα παραβρίσκονται πολλοί διακεκριμένοι καλεσμένοι, γελοιογράφοι και δημιουργοί κόμικς.
  • Τις επόμενες δύο ημέρες, (Σάββατο 23/1 και Κυριακή 24/1), η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή σε κοινό και σχολεία, από τις 10:00 – 1:00 μμ.

 Σας περιμένουμε όλες και όλους, μικρούς και μεγάλους σε αυτή την πολύχρωμη, ψυχαγωγική, διαφορετική συνάντηση!

 Για το ΔΣ του Οργανισμού,

ο πρόεδρος,

Σπήλιος Διαβολίτσης

Μουσών & Γ. Ρίτσου, 17342
Άγιος Δημήτριος,
ΤηλFax: 210-9849088
e-mail : mail(at)20dim-ag-dimitr.att.sch.gr


FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed
Σημερινοί επισκέπτες172
Συνδεδεμένοι Χρήστες 0
 

Template © FreeTemplateSpot - All rights reserved.