Είσοδος

Ενημέρωση για Ψυχολόγους και Κοινωνική Λειτουργό

Εκτύπωση

.jpeg        Αγαπητοί   γονείς, σας ενημερώνουμε ότι ο ψυχολόγος που έχει αναλάβει το Σχολείο μας, σχετικά με την υποστήριξη μαθητών που χρειάζονται πρόσθετη βοήθεια στο σχολικό περιβάλλον, μπορεί να το επισκέπτεται εκτάκτως ημέρα Τετάρτη. Ως πρώτη προγραμματισμένη επίσκεψη ορίστηκε η Τετάρτη 9 Μαρτίου.

Επιπρόσθετα η υποστηρικτική διαδικασία ενισχύεται σε δεύτερο επίπεδο με ομάδα ψυχολόγου και κοινωνικής λειτουργού στο πλαίσιο της ΕΔΕΑΥ (Ειδική Διαγνωστική Επιτροπή Αξιολόγησης και Υποστήριξης) στην οποία μετέχει το Σχολείο μας.

Οι υποστηρικτικές αυτές δομές συνδράμουν περιπτώσεις μαθησιακών προβλημάτων καθώς επίσης και ζητημάτων συμπεριφοράς.

Το Σχολείο μας με βάση τη δικαιοδοσία που του παρέχει το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο και συνεκτιμώντας τα δεδομένα που έχει στη διάθεσή του θα προτείνει συγκεκριμένες δράσεις στους υπεύθυνους των αντίστοιχων δομών με τις απαραίτητες ενημερώσεις των ενδιαφερόμενων γονέων. Όσοι/-ες όμως από εσάς που δεν έχουν επιλεγεί τα παιδιά σας και νομίζετε πως η υπηρεσία αυτή μπορεί να σας φανεί χρήσιμη απευθυνθείτε στον διευθυντή, στον δάσκαλο ή στην δασκάλα της τάξης του παιδιού σας ή την υπεύθυνη του Τμήματος Ένταξης ώστε να ορισθούν τα ραντεβού για τις συναντήσεις με τους υπεύθυνους.

Σας υπενθυμίζουμε πως η όλη διαδικασία θα διεξαχθεί σε εμπιστευτικό επίπεδο με τη μέγιστη δυνατή διακριτικότητα.

Μουσών & Γ. Ρίτσου, 17342
Άγιος Δημήτριος,
ΤηλFax: 210-9849088
e-mail : mail(at)20dim-ag-dimitr.att.sch.gr


FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed
Σημερινοί επισκέπτες162
Συνδεδεμένοι Χρήστες 0
 

Template © FreeTemplateSpot - All rights reserved.