Είσοδος

Εγγραφή από την Στ΄ τάξη του δημοτικού στην Α΄ τάξη καλλιτεχνικών, αθλητικών, πρότυπων ή πειραματικών γυμνασίων

Εκτύπωση

Οι γονείς/κηδεμόνες καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων (ΔΕΠΠΣ), στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.iep.edu.gr/pps/ , κατά το διάστημα από 28 Απριλίου έως και 19 Μαΐου 2017, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη προσοχή στην ορθή συμπλήρωση των στοιχείων των υποψηφίων. Τα στοιχεία των υποψηφίων, όπως αναγράφονται στην αίτηση, πρέπει να συμφωνούν με τα στοιχεία που εμφανίζονται στην αστυνομική ταυτότητα, το διαβατήριο ή το πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας (προσοχή: να μη χρησιμοποιούνται υποκοριστικά ονόματα). Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να επιδείξουν οι ενδιαφερόμενοι και στην ορθή δήλωση της σχολικής μονάδας που έχουν επιλέξει (Πρότυπο Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης). Στη συνέχεια, πρέπει να εκτυπώσουν την αίτησή τους, στην οποία θα αναγράφεται ο κωδικός υποψηφίου που θα τους αποδώσει ηλεκτρονικά το σύστημα.

Ευαγγελική Σχολή Ν. Σμύρνης, πληροφορίες: http://gym-evsch-n-smyrn.att.sch.gr

Σας γνωρίζουμε ότι για την εγγραφή μαθητών στα Μουσικά Σχολεία (Γυμνάσια), για το σχολικό έτος 2017-2018, οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής, οφείλουν να υποβάλλουν αίτηση στο Μουσικό Σχολείο της περιοχής τους κατά το χρονικό διάστημα από 02 Μαΐου έως και 31 Μαΐου 2017. Μετά το πέρας της 31ης Μαΐου 2017, ουδεμία αίτηση γίνεται δεκτή.

Μουσικό Σχολείο Αλίμου στη διεύθυνση: https://www.ms-exams.com
Η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων ξεκινά
2 Μαΐου (έως 31) και απαιτείται αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας (π.χ. λογαριασμός ΔΕΚΟ), το οποίο επίσης υποβάλλεται ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας.

Μουσών & Γ. Ρίτσου, 17342
Άγιος Δημήτριος,
ΤηλFax: 210-9849088
e-mail : mail(at)20dim-ag-dimitr.att.sch.gr


FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed
Σημερινοί επισκέπτες150
Συνδεδεμένοι Χρήστες 0
 

Template © FreeTemplateSpot - All rights reserved.