Είσοδος

Ολοκλήρωση της δράσης της Δημιουργικής Γραφής

Εκτύπωση
Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2024 11:49 Γράφτηκε από τον/την Μαρία Παυλίδου

 logo

Όπως ήδη είχε ανακοινωθεί, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, ξεκίνησε η δράση της Δημιουργικής Γραφής με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων του σχολείου μας.

Η δράση αυτή ολοκληρώθηκε με τη συγγραφή, και την εικονογράφηση του κειμένου. Την ιστορία ξεκίνησε το Α1 και την συμπλήρωσαν με τη σειρά όλα τα τμήματα. Το κομμάτι του κάθε τμήματος, ήταν βασισμένο στο προηγούμενο κείμενο αλλά και σε τρεις λέξεις κλειδιά (υπογραμμισμένες λέξεις). Τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν ρεαλιστικά αλλά και φανταστικά στοιχεία, βάζοντας τη δική τους πινελιά. Έτσι, τελικά διαμορφώθηκε η ιστορία που παρατίθεται παρακάτω. Παράλληλα το κάθε τμήμα εικονογράφησε το κομμάτι ενός άλλου τμήματος. Με αυτόν τον τρόπο, υπήρξαν αλληλεπιδράσεις, εργάστηκαν ομαδικά, διασκέδασαν, συνεργάστηκαν, προσέγγισαν ευχάριστα και δημιουργικά τη γραφή.

Ήταν μια επιτυχημένη δράση η οποία μας έδωσε τη χαρά και την ικανοποίηση της επίτευξης των αρχικών μας στόχων.

 

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε/κατεβάσετε το κείμενο δημιουργικής γραφής που δημιουργήθηκε από τους μαθητές του σχολείου μας.

 

Συνημμένα:
ΑρχείοΠεριγραφήΜέγεθος αρχείου
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (κείμενο δημιουργικής γραφής 20οΔΣ Αγίου Δημητρίου 2024.pdf)κείμενο δημιουργικής γραφής 20οΔΣ Αγίου Δημητρίου 2024.pdf 506 Kb

Μουσών & Γ. Ρίτσου, 17342
Άγιος Δημήτριος,
ΤηλFax: 210-9849088
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed
Σημερινοί επισκέπτες91
Συνδεδεμένοι Χρήστες 0
 

Template © FreeTemplateSpot - All rights reserved.