Είσοδος

Ψυχολόγος στο Σχολείο μας

Εκτύπωση
Δημοσιεύτηκε στις Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016 19:48 Γράφτηκε από τον/την Γραμματεία

Ο Ψυχολόγος κ. Γκούμας Χρήστος που έχει στην ευθύνη του και το Σχολείο μας θα το επισκεφτεί την Τρίτη, στις 9/2/2016. Η επίσκεψή του θα διαρκέσει καθ' όλο το διδακτικό ωράριο της πρωινής ζώνης και θα εστιαστεί κυρίως στα τμήματα στα οποία παρατηρούνται τα πιο φλέγοντα  ζητήματα.

Βέβαια με μια και μόνο επίσκεψη δε θα λυθούν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τη σχολική κοινότητα αλλά στόχος είναι να υπάρξει διαρκής συνεργασία και να δοθεί προτεραιότητα στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις ώστε να αμβλυνθούν διάφορες οξυμένες καταστάσεις ή περιπτώσεις που χρειάζονται τροποποιημένες στρατηγικές αντιμετώπισης.

Θεωρείται αυτονόητο ότι για να αποδώσει αυτή η προσπάθεια δεν αρκεί να περιοριστεί μόνο στη συνεργασία μεταξύ του ίδιου και των εκπαιδευτικών αλλά θα χρειαστεί και την ομοθυμία των γονέων ώστε να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα για τα παιδιά.

Εκείνο που είναι κομβικό και πρέπει να γίνει κατανοητό απ' όλους και όλες είναι πως επιδίωξή μας δεν είναι η στοχοποίηση κάποιων ατόμων αλλά η τροποποίηση συμπεριφορών όλων των εμπλεκομένων που ευνοούν αρνητικές, επιθετικές και γενικά αποκλίνουσες στάσεις με στόχο την επίτευξη θετικού κλίματος στο σχολικό περιβάλλον.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Μουσών & Γ. Ρίτσου, 17342
Άγιος Δημήτριος,
ΤηλFax: 210-9849088
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed
Σημερινοί επισκέπτες161
Συνδεδεμένοι Χρήστες 0
 

Template © FreeTemplateSpot - All rights reserved.