Είσοδος

Ανακοίνωση: Λειτουργία Σχολείου από Πέμπτη 11-2-2021

Εκτύπωση
Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 22:18 Γράφτηκε από τον/την Γραμματεία

 

logo

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι από την Πέμπτη 11/02/2021, τα μαθήματα θα συνεχιστούν με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (14.10 έως 17.20).

Το πρόγραμμα των μαθημάτων και τα links θα κοινοποιηθούν στους μαθητές από τους εκπαιδευτικούς των τάξεων.

Τα tablets θα δοθούν στους γονείς, κατόπιν συνεννόησης με το σχολείο.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε τα παρακάτω:

  1. Απαγορεύεται ρητά, όπως ήδη γνωρίζετε, η βιντεοσκόπηση και η φωτογράφιση του μαθήματος.
  2. Παρακαλείστε να παρακολουθείτε τακτικά τις ανακοινώσεις στον ιστότοπο του σχολείο μας https://20dad-edu.eu/ , προκειμένου να ενημερώνεστε έγκυρα και έγκαιρα. Επιπλέον ανακοινώσεις θα δημοσιεύονται στην η-τάξη (eClass).
  3. Για την ορθή λειτουργία της πλατφόρμας σύγχρονης εκπαίδευσης WEBEX παρακαλείστε να ακολουθείτε τους παρακάτω κανόνες:

α. Κατά την σύνδεση σας, να γράφετε το Ονοματεπώνυμο σας στα Ελληνικά π.χ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΙΠΕΡΟΥ.

β. Να έχετε το μικρόφωνό σας σε σίγαση (mute). Να μιλάτε στο μικρόφωνο αφότου σας δοθεί ο λόγος από τον/ην εκπαιδευτικό. Εφόσον θέλετε να ζητήσετε το λόγο να κάνετε κλικ στη λειτουργία raise hand. Ο/η εκπαιδευτικός με την πρώτη ευκαιρία θα σας δώσει το λόγο και θα μπορέσετε να μιλήσετε αφότου κάνετε άρση σίγασης (unmute) στο μικρόφωνό σας. Στο τέλος της ομιλίας παρακαλείστε να θέσετε πάλι το μικρόφωνό σας σε σίγαση (mute).

  1. Η ποιότητα της σύνδεσής μου στην ψηφιακή τάξη, εκτός του φόρτου του “συστήματος WEBEX”, εξαρτάται από: τα τεχνικά χαρακτηριστικά του υπολογιστή με τον οποίο συνδέομαι, την ταχύτητα της σύνδεσης στο Διαδίκτυο, τον φόρτο των γραμμών Διαδικτύου, κλπ. Η ποιότητα υποβιβάζεται όταν ανοίγουν κάμερες, όταν γίνεται διαμοιρασμός οθόνης/αρχείου ή προβολή βίντεο.
  2. Σε ένα οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μάθημα αν προσπαθώ να μιλήσω και δεν ακούγομαι μπορεί να έχω ξεχάσει μικρόφωνό μου σε σίγαση (mute)
  3. Αν αντιμετωπίζω προβλήματα στην σύνδεση (πχ. δεν ακούω καθαρά, ακούω με διακοπές κλπ), καλό είναι να κλείσω την κάμερα (που επιβαρύνει την σύνδεση) και να ξαναδοκιμάσω. Αν δεν λύνεται το πρόβλημα, να ενημερώσω τον/την εκπαιδευτικό, να βγω από την ψηφιακή τάξη (πατώντας κάτω το κόκκινο Χ) και να ξαναμπώ (ενδέχεται να λυθεί το πρόβλημα). Αν δεν λύνεται το πρόβλημα, να δοκιμάσω να συνδεθώ από άλλη συσκευή αν υπάρχει.

 

Καλή επιτυχία σε όλους μας και καλή επιστροφή στο σχολείο μας το συντομότερο!

 

Από τη Δ/νση

Μουσών & Γ. Ρίτσου, 17342
Άγιος Δημήτριος,
ΤηλFax: 210-9849088
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed
Σημερινοί επισκέπτες148
Συνδεδεμένοι Χρήστες 0
 

Template © FreeTemplateSpot - All rights reserved.