Είσοδος

Διευκρινίσεις για το EDUPASS

Εκτύπωση
Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2021 15:42 Γράφτηκε από τον/την Γραμματεία

 

logo

  1. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν αρκεί πλέον μόνο η χειρόγραφη δήλωση για τον έλεγχο του αποτελέσματος για Covid-19. Το αποτέλεσμα του ελέγχου χρειάζεται οπωσδήποτε να δηλώνεται από τους γονείς ηλεκτρονικά στο https://edupass.gov.gr/
  2. Η κάρτα μαθητή εκτυπωμένη ή χειρόγραφη, θα πρέπει να υπάρχει καθημερινά στην τσάντα των μαθητών και θα την επιδεικνύουν κατά την είσοδό τους κάθε Τρίτη, Παρασκευή και όποτε άλλοτε τους ζητηθεί.
  3. Υπόχρεοι υποβολής στην πλατφόρμα edupass.gov.gr δήλωσης συμμετοχής με φυσική παρουσία στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία στις δημόσιες σχολικές μονάδες είναι: (α) οι μαθητές/τριες, (β) το εκπαιδευτικό προσωπικό και μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.), (γ) κάθε άλλο φυσικό πρόσωπο, που συμμετέχει με φυσική παρουσία σε κάθε είδους εκπαιδευτική διαδικασία που διενεργείται εντός των χώρων της δημόσιας εκπαιδευτικής δομής («επισκέπτες»), όπως για παράδειγμα φοιτητές/τριες που πραγματοποιούν πρακτική άσκηση στη σχολική μονάδα.

ΠΡΟΣΟΧΗ !

Οι υπόχρεοι ή οι γονείς/κηδεμόνες τους εισέρχονται στην πλατφόρμα και δηλώνουν την πρόθεση φυσικής παρουσίας τους στους χώρους της σχολικής μονάδας*, ζητώντας να αποστέλλεται στη θυρίδα της σχολικής μονάδας τους η κατάστασή τους.

* πχ για ενημέρωση, συναντήσεις με εκπαιδευτικούς κλπ

 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας.

Μουσών & Γ. Ρίτσου, 17342
Άγιος Δημήτριος,
ΤηλFax: 210-9849088
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed
Σημερινοί επισκέπτες163
Συνδεδεμένοι Χρήστες 0
 

Template © FreeTemplateSpot - All rights reserved.