Είσοδος

Aνακοίνωση: Επίδοση βαθμολογίας Β’ Τριμήνου, Γιορτή 25ης Μαρτίου, Παρέλαση 25ης Μαρτίου

Εκτύπωση
Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 14:41 Γράφτηκε από τον/την Γραμματεία

 

logo

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Επίδοση βαθμολογίας Β’ Τριμήνου: Την Τετάρτη 20-3-2024 και ώρα 13:20 θα επιδοθεί η βαθμολογία του 2ου τριμήνου στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών. Οι γονείς παρακαλούνται να προσέλθουν μισή ώρα νωρίτερα, στις 12:45 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου. Θα γίνει ενημέρωση από τον Διευθυντή του Σχολείου για τρέχοντα θέματα και μια σύντομη παρουσίαση του δέντρου της Φιλαναγνωσίας, θέμα που αφορά όλους τους μαθητές του Σχολείου μας.

Στις 13:20 θα μπορέσετε να ενημερωθείτε από όλους τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι θα βρίσκονται είτε στην αίθουσα διδασκαλίας είτε στο γραφείο των εκπαιδευτικών, για την πρόοδο των παιδιών σας. Εκείνη την ημέρα θα λειτουργήσει κανονικά το Ολοήμερο. Οι μαθητές που σχολούν στις 13:15 παραλαμβάνονται από τους γονείς τους.

Γιορτή 25ης Μαρτίου: Την Παρασκευή 22-3-2024 και ώρα 8:30 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη γιορτή της 25ης Μαρτίου στο Σχολείο μας. Τη γιορτή θα μας παρουσιάσουν τα τμήματα ΣΤ1 και ΣΤ2. Πριν την έναρξη της εκδήλωσης θα γίνει η καθιερωμένη παράδοση της σημαίας στους σημαιοφόρους και παραστάτες της παρέλασης. Είσοδος ελεύθερη, από την οδό Αργοστολίου.

Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα συγκεντρωθούν στο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, ώρα 10:10’ και θα παραστούν στη δοξολογία, συνοδεία υπεύθυνου εκπαιδευτικού. Κατόπιν θα μεταβούν στο ηρώο και τέλος στο χώρο της παρέλασης. Όλοι οι υπόλοιποι μαθητές που παρελαύνουν θα συγκεντρωθούν στο χώρο της παρέλασης (Αγίου Δημητρίου 31 και Αρμοδίου 34) ώρα 11:00. Μετά το πέρας της παρέλασης οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά τους από το σημείο λήξης (αριστερό πεζοδρόμιο). Οι μαθητές των τάξεων Α έως Γ θα παρακολουθήσουν την παρέλαση με τους γονείς τους και δεν θα έρθουν στο Σχολείο.                                                                              

Ο διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου

Μουσών & Γ. Ρίτσου, 17342
Άγιος Δημήτριος,
ΤηλFax: 210-9849088
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed
Σημερινοί επισκέπτες82
Συνδεδεμένοι Χρήστες 0
 

Template © FreeTemplateSpot - All rights reserved.