Είσοδος

Δημιουργία μαθητικού ηλεκτρονικού «λογαριασμού» λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ)

Εκτύπωση
Δημοσιεύτηκε στις Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020 21:50 Γράφτηκε από τον/την Γραμματεία

 logo

Προς τους γονείς - κηδεμόνες του σχολείου μας

Αγαπητοί, γονείς και κηδεμόνες.

Σας ενημερώνουμε ότι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, θα κατασκευάσουμε «ψηφιακές» τάξεις. Εσείς ως γονείς θα πρέπει να μεριμνήσετε ώστε να δημιουργήσετε «ψηφιακούς» μαθητές με σκοπό να προχωρήσουμε σε ηλεκτρονική/εξ αποστάσεως ασύγχρονη εκπαίδευση.

Για τη δημιουργία των «ψηφιακών» μαθητών όμως, πρέπει να δημιουργήσετε μαθητικό «λογαριασμό» στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (οδηγίες για τη δημιουργία λογαριασμού, θα βρείτε -->  εδώ), πατώντας στο παρακάτω link :


https://register.sch.gr/students/

 

Προσοχή: ονοματεπώνυμο μαθητή/τριας και αριθμός μητρώου πρέπει να πληκτρολογηθούν ακριβώς όπως αναγράφονται στον έλεγχο προόδου μαθητή/τριας. Διαφορετικά δεν είναι εφικτός ο έλεγχος ορθότητας των στοιχείων από το myschool και ακολουθούν προβλήματα. Αν δεν έχει ο/η γονέας κηδεμόνας τον αριθμό μητρώου μαθητή/τριας, πρέπει να επικοινωνήσει ηλεκτρονικά με το σχολείο συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

--> Φόρμα ζήτησης Αριθμού Μητρώου μαθητή/τριας του 20ου Δ.Σ. Αγίου Δημητρίου

Στη συνέχεια το σχολείο θα επικοινωνήσει με τον γονέα/κηδεμόνα για να του γνωστοποιήσει τον κωδικό.

 

 

Με την εγγραφή τους , οι μαθητές/τριες αποκτούν μαθητικό λογαριασμό ΠΣΔ μέσω του οποίου έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν στις διαθέσιμες πλατφόρμες ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης (τις e-τάξεις). Με την εγγραφή επίσης, θα αποκτήσετε ένα όνομα χρήστη (username). Αυτό το username το χρειαζόμαστε ώστε να μπορέσουμε να καλέσουμε τους μαθητές στην ηλεκτρονική τάξη. 

 

Οι εκπαιδευτικοί θα δημιουργήσουν ψηφιακά τμήματα και θα προσκαλέσουν σε αυτά τους/τις μαθητές/τριες με βάση τα παραπάνω ονόματα χρηστών (usernames). Οι μαθητές αποδέχονται τις προσκλήσεις και αυτομάτως εντάσσονται στο αντίστοιχο ψηφιακό τμήμα των εκπαιδευτικών.

 

Ξεκινάμε!

Μουσών & Γ. Ρίτσου, 17342
Άγιος Δημήτριος,
ΤηλFax: 210-9849088
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed
Σημερινοί επισκέπτες1
Συνδεδεμένοι Χρήστες 0
 

Template © FreeTemplateSpot - All rights reserved.