Είσοδος

Οδηγίες για τη δημιουργία μαθητικού λογαριασμού στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Εκτύπωση

 

Αγαπητοί γονείς για να αποκτήσουν οι μαθητές πρόσβαση στην ηλεκτρονική τάξη και στις υπόλοιπες υπηρεσίες του σχολικού δικτύου θα πρέπει να δημιουργηθεί λογαριασμός στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ).

Η δημιουργία μαθητικού λογαριασμού στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο για μαθητές/μαθήτριες γίνεται μέσω Διαδικτύου από τον/ην κηδεμόνα τους.

Για την εγγραφή απαιτείται η χρήση ηλ .συσκευής με πρόσβαση στο Διαδίκτυο καθώς και ο/η κηδεμόνας να διαθέτει αριθμό κινητού τηλεφώνου, ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας (email), καθώς και τον Αριθμό Μητρώου που έχει ο μαθητής/μαθήτρια στο σχολείου του (μπορείτε να τον βρείτε σε πρόσφατο έλεγχο προόδου του μαθητή/τριας - αν δεν τον έχετε επικοινωνήστε με τον δάσκαλο/δασκάλα του τμήματος). Ακόμα θα πρέπει να γνωρίζετε την τάξη και το τμήμα του μαθητή/μαθήτριας.

Η εγγραφή των μαθητών/μαθητριών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο γίνεται μέσω του ιστοτόπου: https://register.sch.gr/students/

Εκεί αρχικά εμφανίζεται η εισαγωγική σελίδα της εφαρμογής εγγραφής και περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για τον μαθητή και τον κηδεμόνα του. Στη συνέχεια ο κηδεμόνας του μαθητή θα πρέπει να πατήσει το κουμπί «Ας ξεκινήσουμε» που υπάρχει στο κάτω μέρος της σελίδας για να μεταβεί στην φόρμα εγγραφής.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να πατήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο και να «κατεβάσετε» τις αναλυτικές οδηγίες εγγραφής:
Οδηγίες εγγραφής (pdf)

Μουσών & Γ. Ρίτσου, 17342
Άγιος Δημήτριος,
ΤηλFax: 210-9849088
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed
Σημερινοί επισκέπτες152
Συνδεδεμένοι Χρήστες 0
 

Template © FreeTemplateSpot - All rights reserved.