Είσοδος

Η δικαίωση μέσα από τη διάκριση

Εκτύπωση

Η δικαίωση μέσα από τη διάκριση. Λάβαμε στην διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του σχολείου μας μεταξύ των άλλων το κάτωθι ηλεκτρονικό μήνυμα:

"Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Η μεγάλη συμμετοχή και η εξαιρετική ποιότητα των ιστοριών δυσκόλεψε πολύ την επιλογή ενός αναγκαστικά περιορισμένου αριθμού προς βράβευση και ανάρτηση στην Ιστοσελίδα. Οι Ιστορίες, με αναφορά των ονομάτων των υπεύθυνων εκπαιδευτικών, καθώς και της σχολικής τάξης των μαθητών, θα αναρτηθούν στην Ιστοσελίδα της ΕΕΠΦ τον Σεπτέμβριο, και θα αποτελέσουν το υλικό μιας ηλεκτρονικής έκδοσης του «Φύση χωρίς Σκουπίδια». Σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι!"

Κατόπιν τούτου το Γ1 του σχολείου μας διακρίθηκε. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο σύνολο των μαθητών. Συνεργάστηκαν άψογα όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Η δική μας ιστορία προσεγγίστηκε ολιστικά. Εκπονήσαμε πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, το διηγηθήκαμε, το ζωγραφίσαμε και το τραγουδήσαμε. Το ταξίδι αυτή τη φορά είχε αίσιο τέλος. Φτάσαμε στην Ιθάκη. Καλό καλοκαίρι.

Η εκπαιδευτικός του Γ1
Μαρία Νικολιά

Μουσών & Γ. Ρίτσου, 17342
Άγιος Δημήτριος,
ΤηλFax: 210-9849088
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed
Σημερινοί επισκέπτες166
Συνδεδεμένοι Χρήστες 0
 

Template © FreeTemplateSpot - All rights reserved.